Wie ben ik?

Mijn naam is Gwenda van Ham, mesoloog. Ik woon in Mierlo en ook is mijn praktijk hier gevestigd.

Al gedurende mijn hele leven heb ik last gehad van buikklachten. Veelal een opgeblazen buik waar ik zelfs ook moeilijk door in slaap kon komen. Heel vaak voelde ik me niet lekker zonder echt duidelijk aanwijsbare redenen. De laatste jaren voor ik bij een mesoloog terecht kwam, beperkten de toenemende klachten mijn dagelijkse bezigheden.

Tot ik terecht kwam bij een mesoloog en er een wereld voor me open ging.

Vanaf dat moment ging ik me steeds meer bezig houden met gezonde voeding en beweging en merkte ik dat dit goed bij me past. Toen later mijn leven compleet op zijn kop stond, kwam ik in de periode erna weer bij de mesoloog terecht.
Ik was op zoek naar wat ondersteuning in deze fase van mijn leven.

Maar… toen ik op dat moment mijn mesoloog bezocht viel voor mij het kwartje. Dit wil ik ook gaan doen! Ik wil mensen gaan helpen, zoals ik ook geholpen ben!
Ik kreeg de kans de opleiding tot mesoloog te starten aan de Academie voor Mesologie te Amsterdam in 2019 en inmiddels mag ik mezelf mesoloog noemen!

Het mooie aan Mesologie vind ik dat je als mesoloog kijkt naar iemand als individu. Iedereen is uniek!
We gaan op  zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Op deze manier kun je echt gaan kijken naar wat iemand nodig heeft om de kracht te krijgen voor een beter zelf herstellend vermogen. Voeding, beweging, ontspanning en leefstijlgewoonten die bij iemand als individu passen zijn de basis voor een gezonde balans.
Contactgegevens:
06 – 52 72 34 43
info@mesologiemierlo.nl

Adres:
Kerkstraat 39 5731 BG Mierlo

Routebeschrijving:
Ingang via achterzijde aan de Christinastraat